torsdag 6 oktober 2011

Konstgräscupen 2011

Så var lottningen äntligen genomförd. För er som missade den (jag vet, det var inte optimala tv-tider) så finns sammandrag här

Lagen vi ställs mot i grupp 7 är:

Pro-Motion
08 GingaWeb
La Squadra Bella - Web (Har även en egen app. Linus, hur går det för oss!?!?)

Så vad vet vi då om lagen? 
Först och främst är alla renodlade herrlag. Det misstänker jag iaf. 

1.Pro-Motion verkar spela i Korpen Haninge, och där i divison 1. Om jag hittade rätt sida slutade de på andra plats i år, eller i fjol, eller något annat år. 

2. 08 Ginga slutade på en sjätteplats i division 14b herrar, Korpen Stockholm. Ginga har även en webbshopp där man kan köpa souvenirer. (Varför har inte vi det Linus?)

3. La Squadra Bella har ju en egen app vilket är ganska mäktigt. Verkar även väldigt seriösa och återfinns i division två eller tre i korpen Stockholms herrklass. La Squadra Bella betyder "det vackra laget" och på matchtröjan återfinns den klassiske Roberto Baggios nuna. 

Nåja, detta är ingenting vi bryr oss om. La Squadra Bella verkar vara en schysst klubb, stilrent och seriöst rakt igenom, Pro-motion har ju ett väldigt fyndigt namn och 08 spelar i divison 14, högt. Det ena laget har det, det andra det. Men hörni, ingenting går ju upp emot Skicka BK. Jag väljer att motformulera mig så här:

Vad har vi inte?

Det kommer bli stenhårt för oss, det vet vi. Men vi är jävligt grymma på konstgräs, det ska vi inte glömma, och vi har slagit renodlade herrlag förr. Detta blir också det sista vi gör, sportsligt (gissar jag på) under säsongen 2011 så det är bara att blanda sportdrycken och koka upp pastan för nu kör vi.

Vi borde seriöst trycka upp tröjor. Det vore så mäktigt. 

Mer info om cupen kommer längre fram. Vi ska hinna med iaf två träningar innan vi hoppar på pendeln. 
Vad jag redan nu kan meddela dock är att det kommer bli en tidig uppgång. Vi har första matchen 08.30, bör rimligtvis vara på plats senaste 08.00, tar säkert ca 45 min att åka, så ja ni kan ju räkna ut själva. 
3 kommentarer:

 1. Fan alltså. De där italianosarna stör jag mig på alltså. Blogspot duger tydligen inte längre. Vi skall finnas på Iphone, Ipod, Ipad, Android, Windows Phone, Amiga, Twitter, Facebook, Google+ Youtube, Playstation, TV4sport och Flashback innan nästa säsong är slut!

  SvaraRadera
 2. Haha! Det låter ju king! Tänk er att man kan spela som Skicka BK i nästafifa spel!

  SvaraRadera
 3. HAHA! Word rocky.
  Ja en flashbacktråd vore ju intressant.
  Fast sjukt obehaligt...

  SvaraRadera