tisdag 18 oktober 2011

Viktigt meddelande!

Idag har den här fina människan opererat sitt knä som hon en olycklig onsdag (?) vred lite snett och därav lite korsband och sånt fick lite slitningar. Vi hoppas att återhämtningen går snabbt så hon får spela fotboll med Skicka BK till våren igen.                                                               Krya på dig Nettan!

3 kommentarer:

 1. KÄRLEK NETTAN!
  KRYA!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Lillfirman dvs Anna18 oktober 2011 16:50

  Krya på sig!!

  SvaraRadera
 3. Vad fina ni är..

  Jo det har gått bra och jag försöker göra mina små övningar så bra jag kan.
  Det blir 6 veckor med kryckor men det bästa är att allt bara kan bli bättre nu!
  Jag lyckades springa 20 min för två veckor sen för första gången den olyckan i juni (det var en måndag ;) och det kändes fett! Helt sjukt glad var jag men man vet ändå att all träning nu kommet börja om vid operationen och där är vi nu MEN nu kan allt bara bli bättre och bättre. Läkarna säger att det tar 1 år att bli bra men jag satsar absolut på 10 månader!


  Håll ut - träna hårt men schyst OCH det viktigaste av allt -balansträning och att stå planka (core träning) motverkar skador så glöm inte bort de små och osynliga musklerna för dom är viktigare än mycket annat! Ät också något litet, snabba kolhydrater, direkt efter träning och match - det går rakt in i musklerna som behöver det!


  Nettan

  SvaraRadera