tisdag 8 januari 2013

ÅRETS KORPLAG 2012!!!


Korpen Stockholm har under året haft en tävling som heter "Årets Korplag". En tävling som helt enkelt gått ut på att man skulle beskriva och presentera sitt lag på bästa sätt. Självklart ville vi vara med och ni som känner Skicka BK vet att vi aldrig gör någonting halvdant. Vi hyrde en stuga i skärgården, vi drack massa rötjut, vi klädde oss som stora författare, vi smuttade på absinten och vi rökte pipan. Så här blev vår presentation.

Vi fick redan vid publicerandet, på Korpgluggens sida, bra med respons och kände att vi kunde gå långt men det var först IDAG beskedet kom:
Vi är årets Korplag.  Det är så otroligt stort. Fan vad vi är glada. 
(Läs mer på länken ovan)

Lyssna bara på den här motiveringen:

”Att utse Årets korplag var ingen lätt uppgift. Det fanns många starka kandidater där juryn vill lyfta fram Herrenknecht och La Squadra Bella Calcio för sina förträffliga presentationer. Laget som till slut tar hem den åtråvärda titeln är mixfotbollslaget Skicka BK. Berättelsen om hur laget kom till och kärleken till fotbollen är inte bara underhållande läsning utan understryker även många av de värden som vi vill att Korpen ska stå för i fråga om gemenskap, glädje och motion. Formuleringen ”Skicka BK är ångest, eufori, hjärta, galenskap och enorm kärlek till fotboll” säger det mesta om laget. Dessutom är Skicka BK väldigt omtyckta bland både domare och motståndare vilket gör utnämningen än mer solklar.” 

Vi vinner äran, så klart, men även gratis seriespel kommande år samt presentkort på 500 kronor till det totala värdet av 5000 kr! Detta betyder självklart att vi samlar in pengarna som vanligt, inför kommande säsong, men istället för att betala till Korpen så bränner vi dem på en fet jävla fest. 

KÄRLEK FRÅN SKICKA BK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar