tisdag 4 februari 2014

Tour de Bandhagshallen etapp 4, 5, 6 och 7

Ledningen ber om ursäkt för dålig uppdatering och flaggar för att innesäsongen inte kommer bevakas lika hårt som utesäsongen (NÄHÄ?! - som att ni inte redan hade märkt det). Detta beror till stor del på att vi befinner oss på en ö i Söderhavet och softar fram till mars. Närå, skoja, det var en önskedröm. Sanningen är att det bara är en tredjedel av ledningen som deltar i innesäsongen och den tredjedelen har ett väldigt betydelsefullt och viktigt jobb. Närå, skoja igen, men tredjedelHEN har ganska mycket att göra. PLUS att det inte är lika kul att skriva om innefotboll för allt går så snabbt så ingen uppfattar egentligen vad som sker. Ja ja, nog om mig.

Etapp 4: Skicka BK - FC Erkers 1-3
Vet tyvärr ingenting om den matchen eftersom jag inte spelade men jag vet att Erkers är våra nya erkersfiender (obs ordlek där på ärkefiender, plats för skratt).

Etapp 5: Skicka BK - The Cockney Rhymers 6-2
Ja, vad ska en säga. Vi var ganska så rejält mycket bättre och kul att det lossnade med målgörandet. Mål: Perry, Tove, Emil 2, Oskar 2.

Etapp 6: Lolboll - Skicka BK 1-6
Detta var förmodligen vår bästa innematch någonsin. Fan vad bra vi var. Vad tät press vi hade, vad passningarna bara satt, vilka framspel, vilka mål! Motståndarlagets målis satt och grinade i omklädningsrummet efter matchen efter att ha blivit fullkomligt förnedrad av Emils vänsterfot.
Mål: Emil 4, tyvärr minns jag bara det. FÖRLÅT för dålig uppmärksamhet. Men om jag ska gissa - Clement? John?

Etapp 7: Skicka BK - AllaVii Stockholm 1-1
Det här var inte vår bästa match, men den var också ganska svårspelad. AllaVii (längtar efter sommaren) låg rätt i pressen, hade några duktiga spelare och lyckades hitta luckor i mitten. Medan vi gjorde det lite för svårt för oss och aldrig riktigt fick till det framåt. Ett rättvist resultat på det stora hela. En extra eloge till Ivar som gjorde sitt första inhopp som målvakt, med beröm godkänt.
Mål: Clement. För jävla fin frispark alltså. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar