söndag 26 januari 2014

VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLMÄNHETEN!

Efter stenhårda förhandlingar med Idrottsförvaltningen i Stockholm i fredags så har Korpen Stockholm precis meddelat att nästa års division 1 mix söder kommer att spelas på konstgräs. Detta har kommit ledningen till kännedom, innan offentligheten har fått tagit del av beslutet, genom några av de mäktiga kontakter vi i Skicka besitter. Allt är top secret - så förvänta er inga läckta namn, isf kolla flashback.

Efter att fått nys om beskedet kontaktade ledningen givetvis Korpen HQ omgående för att stämma av sanningshalten i ryktet. Till vår otroliga glädje så visade sig ryktet stämma, och förutom att det alltid har varit ett av President Teljfors mål (att få de högsta divisionerna i dam/herr/mix på konstgräs) så meddelade han även att "å xxxx kommer inte attackera mig nåt mer på Vraket, bara en sån sak!". Vad han syftar på där är lite oklart men vad vi kan ta med oss av detta är att det kan löna sig att göra sin röst hörd. Särskilt efter sisådär 8-9 öl.

Konstgräs i division 1 mix söder är något som vi i Skicka har lobbat för ända sen vi tog steget upp i högstadivisionen. Vi har tagit upp det i årskrönika, vi har tagit upp det på Korpens upptaktsträff och vi har lobbat för det lite här och där i diverse mediautrymmen så självklart är inga gladare än Skicka BK att ta emot detta beslut. Och ja, ni som känner oss och vår fotboll vet också vad vi tycker om underlaget i förhållande till sporten och konsten i sig - det är på gräs fotboll ska spelas - och det är på gräs Skicka BK S-P-E-L-A-R fotboll.

See ya on konstgränset i Gubbängen bitches!
#9


+


=
1 kommentar: