måndag 28 september 2015

Tour de 1337 - Etapp 11


Bara Bajare - Skicka BK 2-2

Jag vill be om ursäkt på förhand för ett knapphändigt matchreferat. Det blir som så när alla referat förskjuts för att någon (eeehrrmm, Emil) är så himla seg med att lägga upp sitt. 

Hur som helst. Bara Bajare alltså, derby-känsla över Bäckahagens BP. Vi var bortalag och fick dra på oss de nytvättade och rosendoftande västarna (skoja).

Matchen kan bäst beskrivas som jämn. Spelet böljade fram och tillbaka, och resultatet känns i slutändan rättvist. BB hade övertaget under första halvlek, medan vi tog över mer och mer under andra delen av matchen. Kan vara vår utomjordiska kondition som bidrog där. Vi hade chans efter chans på mål och hade vi inte varit Skicka BK (se typ alla tidigare matchreferat som handlar om vår oförmåga att göra mål) så hade resultatet möjligtvis blivit annorlunda. Men det ska sägas att BB har steppat upp sitt game den här säsongen (host, host, värvningar …), de rullar boll och kommer framför allt fram bra på mitten där de den här matchen hade en ljus liten kille som var svårstoppad och farlig. 

Målen minns jag tyvärr inte så himla tydligt, men jag antecknade följande i mobilen: ”Stefan, Frida” samt ”Emil frispark”. Alltså drar jag slutsatsen att Stefan gjorde vårt första mål, framspelad av Frida. Förmodligen var det en snygg och distinkt tåpaj som vanligt när det gäller Stefan. Det andra målet minns jag, kom jag på nu! Frispark till höger om straffområdet. Stefan och Emil klev fram och vi på bänken tänkte att ”den här tar Stefan, måltjuven, el divo” men icke sa nicke. Istället klev strategen, bowlarkungen, statistikern fram med sin falkblick, gjorde en beräkning utifrån vinkel, avstånd och luftmotstånd och sedan PANG med vänsterfoten. Kyligt och enkelt. 

Emils uträkning (i vanliga fall skulle detta såklart vara tipptopp hemligstämplat och förvaras i ett bankvalv som vaktas av drakar, men Emil låter hälsa att det här är på typ förskole-nivå så han bjuder på det): Vill du läsa mer om matchen kan jag tipsa om Bara Bajares matchref här, vi har ganska liknande syn på matchen får man säga: http://www.svenskalag.se/match_stats.asp?teamID=3475&scheduleID=3169002&gameView=post

PS. Lol citat från deras referat: ”Vi vill inte ha Skickas frenetiska hawaii-tempo emot oss, då dom av nån jäkla anledning alla är av kenyansk härkomst och orkar springa hur mycket som helst.”

STAY TUNED FÖR FLER RAFFLANDE MATCHREFERAT OCH FRAMFÖR ALLT: TA FRAM FINSKORNA! PUTSA SMOKINGEN! PLOCKA FRAM KLÄNNINGEN FRÅN STUDENTBALEN! BOKA IN HÅR OCH MAKE HOS PALLE! KÖP ÅTTA FLASKOR TEQUILA (KALLE OCH FRIDA)! LADDA FÖR GALA!!!


Inspirationsbilder:


 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar