fredag 2 juni 2017

Att försvara en titel - del 5

VÄSTERTORPS BK - SKICKA BK 2-8

Lag: Fimp, Jess, Petra, Frida, Emil, Axel, Kim, Clement, Kalle
Mål: Kalle 3, Frida, Kim, Axel, Emil, Clement (?)
Matchens lirare: Jessica
Matchens sekvens: Jessica blir manglad, motståndarna får straff. Fimpen slaktar straffen.
 
Genom åren har vi haft våra duster och jämna matcher mot Västertorp. Minns jag rätt har vi åkt ut mot de i semifinal två gånger till KNC (Korpen NATIONAL Cup) men slagit de på deras egna cup på Hägerstensåsen den där legendariska dagen då samtliga i Skicka (utom en) var bakfulla. Trots detta gick vi (typ) till final. 
 
Västertorp var bättre förut. Utan att de för den delen är dåliga nu. Bara för o-organiserade. Västertorp är också ett positivt lag (kul med så många sådana lag i år) där de spelar på både killar å tjejer och faktiskt försöker spela fotboll. Får man ett mål mot sig i matchens första sekvens är det iofs klart att man börjar i en redig uppförsbacke, och om det sen står 0-3 efter ca fem minuter ja då kan jag förstå ifall man tappar tålamodet. Västertorp mötte alltså ett rå-spelsuget Skicka som förmodligen hade kunnat vinna med 18-2 ifall skärpan i avsluten hade varit bättre.
 
Vi hade riktigt bra presspel idag och en fråga flera ställer sig är hur Petra orkar springa så mycket? Ledningen överväger att dopingtesta henne (för att se ifall det finns något hon kan dela med sig av). De flesta mål var som vanligt delikatesser utan dess like. Några var hårda skott utifrån, med både höger å vänster doja. Väldigt kul att ha Kalle tillbaka efter att ha hängt med Samantha från Sex and the city - alltför länge. Annat som bör nämnas är Jessicas fantastiska positionering och brytningsspel. Satan vad du ägde. Vet att du pratat om att du inte riktigt kommit tillbaka dit där du var förut. Igår kom du tillbaka och klev förbi. B-r-i-l-j-a-n-s! 
 
Annat roligt att berätta är att vi prövade slänga upp Frida på topp sista 10. Såg jävligt intressant ut och vi skapade väldigt mycket. Fimpen räddade en straff också, efter att mamman till hans barn blivit manglad av en köttig snubbe. Så svarar Skicka på lite muck. enough said liksom. 
 
Hägerstensåsen fortsätter att vara en stabil grund för Skicka. Kanske känner planens själ och historia till att det var vi som tog hand om planens grus på tiden det begav sig. Vi är ju också många som bor i närheten. Hen kanske känner att det finns en lokal förankring.
 
Hörs!
/ #9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar