torsdag 7 september 2017

Att försvara en titel - del 9 + 10SKICKA BK - BARA BAJARE DK 1-4

SKICKA BK - ÖISARNA 3-6

Den tillsynes odödliga och totalt otröttliga lagmaskinen Skicka BK har hamnat i en svacka. Efter en mer eller mindre prickfri vår, eller iaf så prickfri den kan bli när überAddox finns i serien (men just fan oavgjort mot BBDK också men jaja) så har höstsäsongen börjat med två tunga smällar. 1-4 mot BBDK och nu 3-6 mot Öisarna. Innan matchen mot de sistnämnda pratades det om att vårt karmakonto kanske börjar tunnas ut efter alla matcher de senaste åren som vi vunnit trots att vi inte "förtjänat" att vinna. Vi har ju även slutat träna och vi har inte rekryterat när vi tappat spelare. Vi har dessutom haft ganska få lagfester. Vi skulle kunna kalla vårt agerande, eller avsaknad av agerande, för arrogans eller storhetsvansinne. 

1-4 mot ett på pappret mot ett försvagat BBDK ska inte få hända. 3-6 mot Öisarna är också ett resultat som inte hör hemma våra lag emellan. Öisarna har Max gjort 2 mål mot oss i en å samma Match. De som
Brukar spela mot oss i Öisarna gjorde också 2 mål idag. En spelare vi aldrig sett med öisarna tidigare gjorde de andra 4. Öisarna har verkligen utnyttjat silly season. Allt de aldrig kunnat, snabbhet å teknik å finess, har de nu hittat i en å samma spelare. Han var nog den bästa spelare vi någonsin mött. Han gjorde som han ville. När vi väl fick nog å dubbelkapade honom i ren frustration slutade det dessutom med att vi fick utvisning på ena spelaren å skada på den andra. Karma. 

Ljusglimtar fanns det dock ändå. Det finns det alltid i Skicka.  Så klart när Axel vände matchen på egen hand med två starka anfallsprestationer och givetvis Stephans skott från halva halva rakt upp i målvaktens vänstra kryss efter att ha drivit bort två spelare. Självklart också Emilia som gjorde sin tredje match och fortsätter leverera varje match. Så kul att du är med! Perry så klart också som trots att nyligen ha fött barn är i samma grymma form som innan graviditeten. 

Efter matchen enades vi om
Två saker: 1 fler fester. 2. Fler spelare. 

Vi jobbar på det den närmsta tiden så ses vi tills nästa match å har jävligt kul å kör över vilka jävla motståndare det än är som vi ska möta! 

Fan Skicka, vi är bäst å skönast. Alla andra kan gå hem.
/9 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar