lördag 19 mars 2011

Tre poäng och spelarintervju!

Fantastiskt skönt att avsluta den ganska bedrövliga innesäsongen med 3 poäng. De tar vi med oss till utomhusserien. Nu har vi börjat på en svit här!


En av matchens nyckelfigurer var Linus. Hör honom kommentera matchen och kommande säsong lite längre ner här.


Brudar - Skicka BK 2-3
Mål Skicka: Stefan. Frida (Linus asspoäng). Kim
Mål Brudar: En av brudarna. En annan av brudarna i brudar. 
Publik: Anna Fastesson
Väder: Bra
Bakfylla: Förekom






1. Skickareporter: Det blev tillslut tre poäng igen. Vi inledde och avslutade inomhussäsongen med segrar, men däremellan var det i princip bara förluster. Vad hände med segermaskinen Skicka BK från utesäsongen?

L: Svåranalyserat, men jag tror det finns flera faktorer. Den största anledningen till de sämre resultaten är bristen på träning. I somras hade vi ett väldigt stabilt grundspel som alla var trygga i. Sen kan ju även firmans frånvaro påverkat negativt. 

2. SR: Vad säger du om dagens match. Förtjänade vi segern, och vad säger du om din insats?

L: Säsongens absolut bästa match enligt mig. Vi ägde spelet genom hela matchen och borde vunnit med tre-fyra bollar. Tyvärr så är vi ju inte direkt sylvassa i avsluten. För egen del tycker jag det lyser igenom hur kasst tränad jag är just nu. Andra andningen är ju bara att glömma. Mest nöjd är jag såklart med framspelningen till Fridas drömmål. Ett riktigt Kennet Andersson-Martin Dahlin mål. Jag spelar blint snett inått bakåt på en yta där Frida "ska" vara. Sen är ju stenhårt i krysset ett hyfsat sätt att avsluta på med.

3. SR: Hur tycker du att motståndet varit i divison 1 mix söder inomhus, är du nöjd med Skickas insats?

L: Man kan aldrig vara nöjd när man bara vinner två matcher på en hel säsong men motståndet har ju varit flera klasser bättre än under utesäsongen. Vi har ju för fan mött Stockholms/Sveriges/Världens bästa mixlag i tre matcher. Vi tar med oss att vi närmade oss dem för varje match.

4. SR: Vad tror du är skillnaden på Skicka inomhus och utomhus, är vi bättre ute, i så fall, varför?

L: Vi är bättre ute. Våran breda och jämna trupp får vi ut mer av när fler är på plan samtidigt. Inte många Korplag som kan matcha vår bredd anser jag. 

5. SR: Vad har du för förväntningar på vårsäsongen och divison 4?

L:Att vi kommer bli sjukt snygga i våra nya matchställ. Sen satsar vi väl på uppflyttning igen. Vinna varje match är en realistisk målsättning.

6. SR: Du har varit högst delaktig i ett av kommande säsongs nyförvärv, som nu provspelat några matcher inomhus, Erica. Vad säger du om hennes insats hittills, var hennes dyra prislapp motiverad?

L:Var hon dyr? Vem skötte den förhandlingen? Jag tror absolut att hon kan bidra till sommaren. Spelare som tar det defensiva ansvaret utan att fuska är inte det lättaste att hitta.

7. SR: Vem tror du:
Vinner skytteligan i vår...?
 #14 Linus Petersson
Gör första målet?
Tove skruvar in en hörna efter 5 min. Ett förlösande mål efter lite premiärnerver.
Kommer att klaga mest på domaren?
Ivar lite oväntat.
Kommer att bränna flest givna målchanser? 
Stefan

SR: Tillsist, hur firar du dagens seger? 
L: Fyrverkerier, Jonglerande clowner och eldslukare!


Linus in action

Skickabloggtävling: Vad händer efter denna sekvens?

1 kommentar:

  1. "Vinna varje match är en realistisk målsättning." Word UP!

    SvaraRadera