torsdag 10 mars 2011

Värvningsrykten.






Rykten gör gällande att Skicka Bollklubb ligger i förhandlingar med en storklubb angående en ännu okänd spelare. Ledningen är hemlighetsfull men gör följande uttalande: "Det stämmer att vi ser oss omkring efter nya förmågor inför vårsäsongen, men ingenting är klart". Skicka Bollklubb är känd för sin öppna attityd och detta hemlighetsmakeri får många att fundera på vem den nya spelaren kan tänkas vara. En väl insatt källa säger: "Jag har hört att det handlar om en yttermittfältare från Göteborgs division 1, en riktig storspelare". Det kan tänkas att det hela handlar om pengar - Skicka Bollklubb är en välmående klubb men försöker ändå hålla ner utgifterna. Ekonomiansvarig i Skicka Bollklubb har tidigare sagt att de ligger i förhandlingar med ett flertal klubbar men att de i nuläget väljer att avvakta med nya värvningar. Vem den nya spelaren är återstår att se - men sett till Skicka Bollklubbs historia (med fantastiska värvningar som exempelvis Linus Pettersson och Maja Morota) är det rimligt att anta att den nya spelaren inte är någon medelmåtta, snarare tvärtom.

Fansen hoppas på nya värvningar men vill inte heller se att Skicka Bollklubb "värvar bort känslan". En hängiven supporter väntar på att Erik Persson och Fredrik Åberg ska göra comeback och menar att värvningar är bra men det viktigaste är att behålla "kärnan och kärleken" i Skicka Bollklubb.

Spännande är det minst sagt och om vi känner Skicka Bollklubb rätt är detta bara början på en fantastisk vårsäsong. Fortsättning följer...

4 kommentarer: