torsdag 28 augusti 2014

ELITETTAN SÖDER OMGÅNG 6

ÖISARNA - SKICKA BK 3-1 (2-0) 
Lag: Fimpen, Axel, Kim, Clement, Karl-Johan, Tove, Palle, Moa, Frida
Mål: Axel
Matchens lirare: Axel

Höstpremiär. 
Efter två månaders väntan är nu över och Skickas Höstpremiär var nu i antågande. Innan matchen var det en del bortfall vilket resulterade ett nyförvärv, Moa (reds. anm) som gjorde starkt intryck på planen. Räknar genast med ledningen förlänger med henne. Dåså, matchen börjar lite avvaktande där Öisarna visar tyngd men Skicka står upp bra och spelar smart såsom vi alltid gör i slutskedet av matchen, fast denna gång i början.
 Öisarna tar oturligen ledningen genom en fast situation där vi nickar ut bollen och någon random kille drar till bakom en skymd Fimpen. Vi tuggar på, tappar lite intisitet och Öisarna har bara fysiken att stå upp med. Andra halvek börjar lite avvaktande igen från vår sida men vi tar tag i vårt spel och skapar en del chanser. Undertecknad missade öppet mål pågrund stress och målvakten tog resten genom små förflyttningar eftersom han var välvuxen. Två noll kommer via långt skott där vår annars eminenta kapten missbedömde bollbanans höjd och den slank under hennes fot i bortre gaveln. Vi fortsätter pressa Öisarna och visar mod, bra inställning som inte deppar ihop, men tyvärr får Öisarna in ett tredje mål på frispark, skarv utan chans för Fimpen. Inte mkt kvar av matchen och vi kämpar ända in i kaklet och efter mkt om och men gör Axel vårt tröstmål vilket blir slutresultatet 3-1 Öisarna. 

Vill ge beröm till nyförvärvet Moa som med bravur visade att vi har ytterligare alternativ till backen och inte gav upp i första taget. Vinst nästa match och vi kan ta topplacering i år eftersom vi har spelet och vi är dem bästa spelförande mix korpenlaget. Vi har aldrig blivit utspelade. Väl mött Nästa torsdag Skicka BK.

#86 Clemenet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar