lördag 21 maj 2016

Elitdagboken - del 3

SKICKA BK - HODOR UNITED 6-3 (3-3)

Mål framåt: Clement, Kalle, Axel, Clement, Petra, Axel (str).
Mål bakåt: Clement, Emil.
Lag: Markus, Jessica (C), Emma, Emil, Perry, Kalle, Axel, Palle, Petra, John, Clement.
Lagledare: Nej
Publik: Nej
Vädret: Myggigt
Fråga: Varför kan vi inte agera såhär varje gång vi hamnar i underläge?Efter förra veckas kross av Ganadoras var det dags för ännu en nykomling, som i bagaget hade det föga skrämmande resultatet två förluster och 1-11 i målskillnad. Men det säger ju som vi vet inte jättemycket i Korpens värld - värvning av en eller två bra spelare så kan det stå ett helt annat lag än förväntat på andra sidan.

Med facit i hand tror jag dock att de där 1-11 är ganska så talande, det här var inget motstånd jag kommer skriva hem till mamma om. Vi kände tydligen att de till och med behövde lite försprång för att göra det hela lite spännande, så vi hjälpte till med att i matchinledningen i snabb följd göra två klockrena självmål. Strax därefter lyckas Hodor också få in 0-3. 

Tre rätt så snygga nickmål bakåt och man skulle kunna anta att huvuden hade kunnat börja hänga. Men det var fortfarande tidigt i matchen, och jag tror vi alla kände att vi egentligen var det mycket bättre laget. Vi behöll lugnet, kom in i vårt spel. Vi trummade på, tog det lugnt och skapade chanser. Till slut fick vi också utdelning, det kändes bara… naturligt. (Med en viss lättnad så klart.) Det fanns liksom bara ett håll som matchen skulle kunna gå med 2-3 stolpträffar och flera andra ruggigt vassa chanser innan målen började trilla in. 

Vi hann kvittera innan halvtid. I andra var det inget snack, Markus nämnde efter matchen att han inte gjort en enda räddning. De gjorde alltså mål på vad som var en av kanske två(?) målchanser, vi hade kunnat göra fem till (framåt).

Den där vändningen tar vi med oss till nästa match. Då jävlar är det prestigemöte, Bara Bajare väntar på deras hemmaarena Bäckahagen. Då är Kim tillbaka, med mer löpning och längre matchreferat. Som vi längtar.

Forza Skicka!
/ #12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar