onsdag 12 oktober 2016

Elitdagboken - Etapp 14

SKICKA BK - GANADORAS 5-1 (0-0)

Lag: Fimpen, Erik, Kim, Emil, Stephan, Axel, Malin, Jessica, Petra, Paulina, Maria G, Obbe, Tove.
Mål: Stephan 2, Malin, Petra, Palle.
Matchens lirare: Fimpen, Erik, Kim, Emil,  Stephan, Axel, Malin, Jessica, Petra, Paulina, Grön, Obbe, Tove.
Extra tack/kvällens utropstecken: Att Grön, efter oändliga övertalningsförsök från Ledningen, äntligen föll för trycket och gjorde (debut?) en match i Skickas vackra färger.
Publik: 100 000 (Anna, Liv, Camilla + Malins föräldrar).
Fråga: Det finns inga frågor länge.

Vi gjorde det...

Vi gjorde det...

VI GJORDE DET!

VI GJORDE DET!!!


Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det.

Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det.
Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det.

Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det. Vi gjorde det.

Vi vann matchen. Vi vinner högsta serien i södra Stockholm. Vi är södra Stockholms bästa lag. Vi har skrivit historia. Vi är historia. Vi är historien. Vi skriver historien. Vi är unika. Vi har gjort något unikt. Vi är allting. Vi är Skicka BK.
(Ganadoras visade sig vara bättre än vad tabellen visade och Skicka BK visade sig vara exakt så nervösa som en kan gissa sig till, inför en match av denna kaliber. I kombination med varandra blev det en darrig tillställning där Skicka hade svårt att ens skapa chanser. I halvtid var det mållöst. I början av andra kom lyckan. 1-0. Dock slappnade vi av direkt, eller började tänka på segerskumpan för i skuggorna av firandet från vårt mål kontrar Ganadoras in 1-1. Ett riktigt snyggt mål som vi knappt kunde göra något åt. Sen hände något, pluggen drogs ut och målen rullade in. Vi 3-1 lämnade undertecknad planen för att preppa skumpan. Väl vid slutsignalen hade ytterligare två mål gjorts varav ett var ett klass-dröm-deluxe-mål av Palle. Satan alltså. Det blir svårt att utsé årets mål i år. 
Skulle säkert kunna skriva flera A4-sidor om den här matchen, som jag brukar. Men det finns ingen mening. Dels för att den inte vara så intressant (tro mig jag kan skriva ändå) men framför allt eftersom vi har vunnit hela jävla serien. Trots att två matcher återstår. Det finns liksom inget att snacka om längre. Alla andra kan gå hem nu. Ps. Årskrönika kommer!)

/#9


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar