torsdag 20 september 2018

Guess who's back!?



Efter lite mer än ett år långt bort från bloggstratosfärens strålkastarsken göra nu vår älskade Skickablogg en efterlängtad comeback. Trycket på att ledningen ska börja sätta ord på lagets känslor har under den senaste tiden varit så pass högt att fingrarna tillslut rörde sig av sig själv.



Mycket har hänt sedan det senaste inlägget 14 september 2017. Då hade vi precis torskat mot “Samlaget” som slutade på den riktiga färska placeringen en 5:e plats. När jag läser referatet från den matchen läser jag ord och meningar som “formsvacka” (rejäl), Vi kanske tillhör det övre skicket i ligans medelålder men vi är inte äldst” och Vi må ha tappat någon tabellplacering nu i och med våra tre förluster, men va fan gör det

”. På grund av den rådande krisen som rådde då fick ledningen hårda direktiv från ägarna (oklart vilka dessa är) om att allt fokus säsongen ut ska ligga på det sportsliga “om ni vill ha era positioner kvar i ledningen”. Eftersom detta är våra liv så inleddes ett gedigt arbete redan dagen efter chockförlusten mot Samlaget efter ett krismöte som hölls i ledningens chattråd timmar efter matchen.
Som ni vet, eller det är förmodligen få som vet - men ändå, så slutade vi fjolårets säsong på en 2:a plats på stabila 7 vinster, 1 oavgjord och 6 förluster. Hur det kunde bli så är det få som förstår men ledningen känner inte till att t.ex. pengar skulle ha kunnat överföras från ett konto till ett annat. Men något hände. Återigen en pallplats för världens bästa fotbollslag. Vi kanske inte behöver nämna att det var jämnt i tabellen bakom oss? En av områdena som föll bort under den intensiva perioden med att hitta tillbaka till mixtikkitakkan var tyvärr arbetet med denna blogg.

Förhoppningsvis är detta bloggens comeback. Förhoppningsvis kommer ni att få följa upplösningen av mixelitettan 2018 med regelbundna matchrapporter hädanefter.
Mycket har hänt sen sist älskade brevvänner.
Erik, Perry, Maja, Petra & Kalle har blivit förstagångsföräldrar och för Ivar blev det nummer två. Med andra ord ser kommande generationsväxling riktigt bra ut då det med all säkerhet finns minst ett sjumannalag på tillväxtsidan. Ansvarig för ungdomsakademin räknar med ett spelklart lag inom ett halvår. Stort grattis till alla er föräldrar och till alla er barn som en dag kommer att få bära vårt vackra klubbmärke och läsa denna blogg.





Vackra bilder, inte sant!?
Den sista bilden visar hur läget ser ut i tabellen just nu. Som ni ser har vi häng på toppositionerna, som vanligt. Som ni ser så är det blandat mellan segrar och förluster, det är lite antingen eller-mentalitet som gäller dessa år, som i att antingen vinner vi eller så förlorar vi. Inget mellanting här inte. 

Lite andra spännande nyheter från Skicka BK och elitettan är följande:
- Pojkgänget (inklusive en eller flera av deras vårdnadshavare) som vandrat mellan En mix av Sthlms bästa, Bara Bajare DK och Los Addox har nu gått in i Majkens. Mycket förvånande för ledningen eftersom Majkens mestadels trevliga attityd inte alltid har gått ihop med vad vi upplevt i våra möten med ovan nämnda gäng. DOCK verkar någon förändringar ha skett då Majkens fortfarande är ett trevligt lag att möta. Man kan säga att alla har blivit lite äldre, även vi själva. På gott och ont. 
- Öisarna har mycket överraskande kastat skorna på mixhyllan. Ett mycket tråkigt besked för ledningen som alltid uppskattat de tuffa, men alltid jämna, matcherna. En mixlegend som går i graven. All respekt till den tid ni körde på. 
- För Skicka har flertalet nyförvärv testats under säsongen i takt med att det har fötts barn till höger och vänster och folk har flyttat utomlands för att antingen "göra karriär" eller "hitta sig själv". Ingen karriär har gjorts och ingen har hittat sig själv men ALLA nyförvärv har gjort succé och erbjudits kontrakt några minuter in i respektive provspel. Intensiva förhandlingar pågår som vanligt självklart dygnen runt för att erbjuda konkurrenskraftiga kontrakt inför säsongen 2019. Vilka det blir som stannar och vilka som går får ni veta under våren 2019 så det finns en ambition om att köra en ny spelarpresentation. Den senaste vi gjorde på bloggen är från 2011 isch. 
- Erica Johansson, känd från säsongen 2011, har gjort comeback!
- Det pratas ganska intensivt i ledningens chattgrupp om Skickahäng inom kort och avslutningsfest för 2018. Håll kalendrarna helt öppna så återkommer vi med ett datum som passar alla! 

Orkar ni inte hålla ut tills nästa blogginlägg? Kom ner till Bäckahagens BP kommande onsdagkväll och se på när vi gör kaos med Kulturelitens FF. 

/ #9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar