onsdag 25 maj 2011

MATCHdags och lite uppdatering.



19.45 möter vi Vikings.
Vi ligger nu trea i tabellen, på samma poäng som FC Sillstryparna men med sämre målskillnad. Vi har släppt in lika många mål som vi har gjort - alltså 9. Slutsats: vi måste göra fler mål. Och inte släppa in några över huvud taget. 3 poäng upp ligger One Dream och under oss, på 6 poäng finns två lag varav ett är Vikings.

Vikings har gjort 3 mål och släppt in 2. De verkar spela ungefär som Sveriges landslag, satsa på noll-noll eller möjligtvis ett-ett. De har inte förlorat en enda match, spelat oavgjort tre och vunnit en. Men ikväll ska de få se på annat. Jag tippar 5-0 till Skicka. Känns realistiskt.

Igår tränade vi. Sex personer var där, ledningen hälsar att det inte är okej men att det ändå är okej för den här gången. Vi spelade en träningsmatch mot några medelålders män och givetvis vann vi. Bra uppladdning.

Så. Ladda nu. Ät pasta, en banan, kanske lyxa till det med en dextrosol och så ses vi 19.15 (senast) i ett omklädningsrum för uppladdning.

Ps. Bilden kan verka lite läskig men det är alltså tänkt att vi ska bli extra peppade. Jag tror inte att någon i Vikings ser ut sådär och jag tror att det är förbjudet att ta med en yxa in på planen. Så Kim - bli inte ledsen nu. Ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar