måndag 2 maj 2011

Sofiaskolans BP


Måndagskvällen bjöd på ett kärt återseende när Skicka återigen fick spela på Sofiaskolans perfekta grusmatta. Den plan som vi förmodligen flest gånger spelat på, i hård konkurrens med den sköna komboarenan, hemma och bortaplan i ett, på Kärrtorps IP.

Även fast våra matchresultat historiskt sett i majoritet varit positiva ser jag ofta ett helt annat Skicka på Sofiaskolans BP. Ett skicka där varje spelare verkar återvända tillbaka till sina barndomsdrömmar. Drömmen om att bli fotbollsproffs. På Sofiaskolans BP vågar man göra det man tror är omöjligt, vågar ta löpningen man aldrig hinner, vågar göra finten man sett på tv. Man vågar skjuta allt vad man har, även fast bollen träffar fönstret på 7 våningen. På Sofiaskolans BP är Skicka BK Brasilien i VM 1994, Barcelona i spanska ligan eller Jan-Ove Waldner i Pingis. Kanske ger man järnet för att man är rädd för kickerskidsen som går runt och skriker djuriska tonårsbröl vid sidan om, eller så vill man kompensera för helgens karatefylla eller så tror man fortfarande att man kommer att bli fotbollsproffs i AC Milan. Anledningen är oväsentlig, vi gör det bra.

Dagens träning var framförallt rolig men vi var jävligt bra också. Högt tempo och variationsrikt. Låt oss glömma det plattfall som skedde i premiären i onsdags. Nu tar vi med oss Sofiaskolans BP till Kärrtorp och spelar fotboll.

Onsdag 4/5
Krokben Kickers - Skicka BK 19.45
SAMLING 19.15
10 kr
Benskydd

Väl mött kamrater!
// #9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar