onsdag 8 juni 2011

Tour de Kärrtorps IP Etapp 6 och 7 - Halvvägs runt Kärrtorps IP

Tour de Kärrtorps IP Etapp 6


Etapp 6 Skicka BK - Gamla Sveket 3-2

Mål: Frida, Fimpen och Pappa John 
Publik: Anna, Markus Ernehed, Julia och Jiggan.
Fråga: Gjorde vi en stabil andra halvlek för en gångsskull?


Ett jämn och hård match med många chanser åt båda hållen. Det kändes för det mesta stabilt men Sveket var tunga i sina anfall... Nej men seriöst, jag minns fan inte mycket i från den här matchen. Positivt var att både Frida och Fimpen gjorde entré målprotokollet (mer av det hörni) samt att ett av Skickas två officiella nyförvärv, nämligen John, fick sätta en riktig krigarbalja. Fridas mål kom på intränad hörnvariant (Kan alla förstå att det är låga hörnor som gäller nu?) och Fimpen sprang väl mellan, under, några svikares ben drog säkert tre fyra piruetter innan han pyttsade in bollfan. 
Vi ska vara nöjda. Särskilt med insatsen direkt efter matchen, det öppnades skumpa, det dracks öl, togs lagfoto och röktes. Mer sådant! Gamla Sveket måste ju funderat vad som hände.


Som bekant fortsatta kvällen med Skicka-häng och det måste man väl säga var väldigt lyckat. Höjdpunkten var klart i omklädningsrummet efter matchen samt på Blecktornskällaren. Vad som hände senare vet ni ju redan. Har ryktesvägen hört att det var riktigt bra stämning inne hos tjejerna, det var musik sång och alkoholintag. Härligt brudar! Vi få killar som vågade bjuda på varandra möttes till vår stora förvåning av domaren ståendes med ena benet i duschen och andra utanför pratandes i telefon. Vi bondade lite med honom och han verkade riktigt trevlig. Han tyckte att det var svårt att döma matcher när det alltid fanns en bitsk kille i varje lag, han syfte på mig och var lite förvånad att jag inte rök i hop med min nemesis under planen. Nemesis är för övrigt ett populärt ord i Skicka-vokabulären. Slå upp det, känn på det och börja använd det!


Cred till Petter som av betalade två öl som några i Skicka struntat i att betala. Vad fan är det om hörni? 
Cred också till Hanna som är Skickas andra nyförvärv. Hon är en stenhård spelare, grym tjej som blandar över tio dialekter i ett språk. Deni.










Tour de Kärrtorps IP Etapp 7

Etapp 7 Skicka BK - Enskede IK 1-2

Mål: Rocky
Publik: Ingen
Fråga 1: Vart var alla i Skicka BK?
Fråga 2: Vart var hjärtat och aggressiviteten?

Jag tycker att det finns en spelare som kommer undan med hedern i behåll denna match. Det är ingen som vanligtvis spelar i Skicka BK. Han var blixtinkallad eftersom alla våra fem potentiella målvakter hade "förhinder". Han heter Marcus Abrahamsson och gjorde en riktigt bra insats i målet. Tack för att du ställde upp.
Kolla in hans sida, och hans grej, och lär av en kille som visade engagemang för bollspel när vi andra arbetade på sommarbrännan. Tack också till Petter som lånade ut sin målvaktsgarderop och Fimpen för benskydd. Petter är för övrigt här och roar sig just nu. Bild tagen tidigare under dagen av Skickas egen papparazzifotograf Rassi Ar-Papp.  
Okej hörni, 1-2, ni som inte var med tänker säkert att "ja, men det ser ju ut att varit en jämn och stabil match det där". Så fan heller. Har ingen lust eller anledning att uttala mig om den var jämn eller inte men den var absolut inte stabil. Enskede startar med en spelare mindre, inte fulltaliga helt enkelt. Efter ca halva andra halvlek skjuter Emil vilt ner en annan tjej som blir tvungen att lämna planen (hoppas det gick bra med dig). Vi spelar alltså ca 30 minuter med en man/dam mer och 10 minuter med två män/damer fler. Det spelar ingen roll att vi radade upp anfall och ramträffar. Detta ska inte hända. 

Den enda godtagbara ursäkten är att vi var ganska ont om folk. Men den duger ju liksom inte eftersom våra motståndare var ännu färre. 
Förresten, det finns en till Skickait med godkänd insats, Nettan! Härligt att du äntligen kunde vara med, grymt stabil match. 

Det väntar en tuff tid för Skicka BK. Nästa onsdag väntar toppmöte, vi ligger med stor säkerhet kvar på andraplats, med One Dream (kan mycket väl vara det nya Krokben Kickers). Även denna match kommer vi att få klara oss utan Maja, Hanna, Tove och Frida. Jag hoppas innerligt att ni andra krigarbrudar kan spela. Ta med mycket dextrosol. 
Jag vill att vi alla visar hjärta i den matchen. Kriga tills ni inte orkar mer. Jag kan bära er av planen. Ambulansen kan hämta er. Emil är sjuksköterska. Det är lugnt. Jag vill att vi ska gå in med självförtroende och spela Skicka BK. Det vi är bäst på. Med det spelet slår vi alla lag. Nu vänder säsongen och vi ska göra andra vändan av touren ännu bättre, ännu snyggare, ännu mer elegant. Vi ska upp till mix-ettan!

Jag har en dröm och det är att förvandla One Dream till No Dream. Nu kör vi!!! 
Allez allez socialgrupp tre!

#9

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar