måndag 20 juni 2011

Ukraina/Kazakhstan - IFK Värnamo 10-9

Шановні ІФК Värnamo. Ви стояли за хорошу стійкість сьогодні, але ви невистачило проти нашого сполучення зірок Казахстан і Україною. Можнасказати, що ми взяли вас повністю в цілому. Це була ганьба на кінці.



Ми були кращими. Ти був поганим. Ми перемогли. Результат 10 - 9. У всіх єкорови, у всіх є корови, у всіх є корови в Värnamo. Іди додому і піклуватися про нього.
Тут, після слід коротке повідомлення на шведською мовою.




Någon spred ett falskt rykte under dagens träning om att matchen på onsdag är 18.15. Det stämmer inte. Var det någon från Krokben som kom och planterade det i våra sinnen tycker jag inte det var okej. Har för mig att det var Petter som fick för sig det dock. 10 straffarhävningar till dig. Du måste skicka bildbevis på att det är gjort.

Matchen är 19.45
Vi tar emot våra gamla rivaler Krokben Kickers på hemmaarénan i Kärrtorp. Räkna med en tuff match och en publikanstormning. Krokben har spelat upp sig på slutet och mötena mellan oss är alltid stenhårda.
Vi ska vara de hårdare laget och vi ska gå segrande ur kampen och därmed ha gott samvete innan vi går ut på beachuppehållet. Det är säsongsavslutning och Ivar "Ivar Lo Johansson" Sunesons sista match för året. Han drar utomlands (uthyres resten av säsongen, en deal Skicka inte kunde tacka nej till; gratis färsk fisk i ett år) och spelar året ut för Tjongebollen-uppåt BK Trondheim i norska Fjordmix-ligan. Vi räknar med att Ivar är tillbaka våren 2012 då vi gör entré i division ett mix här i Sverige och önskar honom all lycka. 


Skicka vill också rikta alla kärlek till Nettan som åkte på en tuff olycka under dagens träning.
Vi hoppas verkligen att ditt knä är okej och att det snabbt blir bra! Ta hand om dig.

/Skicka BK via CK.

4 kommentarer:

  1. Ха, ми переможемо вас наступного разу. І добре самостійної метою, номер дев'ять.

    SvaraRadera
  2. хороший гол у свої ворота, номер дев'ять

    SvaraRadera