lördag 8 december 2012

LUCKA NUMMER 8

Dagens lucka bjuder på minnen från sommaren. Bilderna är tagna i från Skicka BKs sommarläger som i år arrangerades på Valla IP (Frösön, Jämtland, Sweden, Europe, World, Universe). Där bjöds det på en massa fotboll, teambuilding och dunkkurragömma samt tyvärr en och annan öl. Som ni ser här nedan så prövades en ny metod som har revolutionerat korpensverige. Metoden går kort och gott ut på att man byter ut små koner mot enorma koner. Varför då frågar ni så klart, "Varför inte" säger expertisen, samt Erik förmodligen. 


Efter det sista fotbollspasset var avklarat blev det hamburgegrillning hos Persson/Andersdotter och efter att det var det så klart dags för det sedvanliga cupdiscot. Cupdiscot i år var på Krogstråket. Alla dansade tryckare och hånglade med varandra ända inpå småtimmarna. 


Tack till Thurhagens Åkeri för materialet under lägret.

Slutligen vill jag dela med mig av lite kärlek. Idag är det årsdagen av John Lennons dödsskjutning, nu har det gått hela 32 år, men musiken lever kvar, det kommer den för alltid att göra. Det är även idag min bortgångne bror fyller år. Grattis!


#9

1 kommentar: