lördag 22 december 2012

LUCKA NUMMER TJUGOTVÅ


Vi har alla olika förebilder och det är så det ska vara. Vi uppskattar olika slags spelare, spelstilar, positioner etc. Men en sak har Skicka gemensamt och det är att vi älskar Taco-Anders Svensson. Eller kort och gott Taco som vi kallar honom, vi som står honom lite närmre så att säga.
   Fast älskar är en underdrift, vi avgudar honom. Vi tycker att han är det bästa som någonsin har hänt fotbolls-Sverige.
   Han är bättre än Zlatan, Henrik Larsson, Brolin och Gre-No-Li tillsammans. Att han inte får spela jämt, hela tiden, på alla positioner i landslaget, ja i vilket lag som helst egentligen, är en ren och skär katastrof.
   Vi har försökt få tag i Sir Alex, Guardiola, Wenger, Hamrén etc för att få dem att förstå hans storhet, men tyvärr har de inte mognat tillräckligt i sina tränarroller ännu, de är helt enkelt inte redo att ta sig an en sådan storspelare.

Så istället har vi skapat en egen liten kampanj, som vi helt enkelt kallar för "En hyllning". Vi hoppas givetvis att resten av Sverige och världen ska få upp ögonen för detta GENI till fotbollsspelare. Nedan kan ni njuta av resultatet.

En klassisk uppställning.

Givetvis är öl den bästa drycken till hyllningsmaten.

Här kombineras både öl och vin, också en godkänd variant.

Man kan äta tacos med släkten på ett fint dukat bord.

Eller med random partypeople från ett soffbord med hushållspapper nära till hands.

Öl, igen. Och vi kan även skymta guacamole, ett viktigt tillbehör.

Ibland har man så bråttom att påsen får följa med till bordet. Helt okej.

Här har delar av Skicka tagit med sig tacos på fjällvandring. Snacka om ÄKTA KÄRLEK.

Och HÄR ser vi hur Fredrik till och med har fått sina barn på förskolan att stämma in i hyllningskören. Respekt.

Vi fick till slut tag på vår stora idol och frågade varför han kallas för Taco. Vi gömde oss bakom pseudonymen Mats, för att inte dra uppmärksamhet till Skicka och bort från Anders (Gud förbjude!).


Namnet Taco-Anders, var kommer det ifrån? /Mats
- Det är väl för att det är min favoritmat. Jag bjöd en del kompisar i laget på det och det var min favoriträtt då. Det har väl kommit från vänner som man bjudit hem på myskväll med lite tacos och film. Det har väl kommit lite gliringar också men jag äter tacos, det gör jag. Det är gott!

Ja, Anders. Du har rätt. Såklart. DET ÄR GOTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar