onsdag 27 april 2011

Matchpremiär!

Vintern var lång och mörk, innesäsongen var inte heller speciellt ljus. Men alla i Skicka visste hela tiden att när utomhussäsongen kom igång - då jävlar. Nu är det alltså dags för första matchen i div. 2 mix södra. Vi möter One Dream - ett lag som vi varken fruktar eller underskattar. Vi har tränat mycket och det är ett samspelt och oerhört taggat Skicka som bjuder upp till dans ikväll.

Ikväll ställer Skicka upp med följande trupp (utan inbördes ordning): Petter, Jessica, Ivar, Erika, Markus, Emil, Kim, Tove, Frida, Linus, Stefan, Anna.

Nya för säsongen: Emil har spelat en match med Skicka förut - något som han gjorde med bravur och vi är väldigt stolta och glada över att han inför denna säsong valde att gå just till oss. Anna är ett oprövat kort och ikväll tar hon för första gången på sig den gröna Skicka-tröjan. Vi är dock inte oroliga då ryktet säger att hon är en strålande spelare med många kvaliteter. Erika har spelat under innesäsongen och är precis lika stabil inne som ute. En trygg spelare som behövs i Skicka.

Skadeläget: Kim dras med en dålig fot och det är oklart om Toves mirakeltejpning kommer att hålla hela matchen. Tove drog på sig en sträckning igår men meddelar att med lite lätt sjukgymnastik nu på förmiddagen bör hon vara fit for fight ikväll. Petter är tillbaka efter en lång tids benhinneproblem och vi hoppas att han håller hela säsongen. I övrigt förväntas alla spelare vara friska och krya och sugna på att göra mål.

Väl mött ikväll kl. 19 i Kärrtorp. Fansen ombedes att skapa god stämning men undvika onödiga slagsmål, det blir så dålig stämning om polisen kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar