torsdag 1 september 2016

Elitdagboken del 8

SKICKA BK - RESURSTEAMET 3-0
Lag: Petra, Kalle, Malin, Perry, Tove, Jessica, Axel, Kalle, Stephan, Emil, Erik, Clement, Fimpen (sorry om jag glömde någon ...)
Mål: Erik, Stephan, Stephan
Ass: Malin, Kalle, Emil


Nu ska vi se vad jag minns såhär två veckor senare. Jag minns att Resursteamet var ett trevligt lag, både spelmässigt och som individer. De spelade rätt bra fotboll men samtidigt var det lite märkligt för de kom inte till något avslut. Eller det kanske de gjorde men jag kan inte erinra mig ett enda farligt läge? Vi däremot hade svinmånga lägen framåt och det hade inte varit orättvist om matchen hade slutat 6-0.
Vi ägde hela matchen och hade roligt. Det enda som gjorde oss lite ställda var i början av andra halvlek då de plötsligt hade tre anfallare. Eftersom vi spelar med en tvåbackslinje blev det lite snurrigt i cirka fem minuter, men sedan hittade vi rätt i positionerna och så rullade vi boll igen.

Målen såg ut typ såhär: Erik tar en löpning från egen planhalva, Malin slår en jävligt fin hörna som Erik slår in på nån form av halvvolley. Mycket fint.
Kalle äger ut folk på mitten (som vanligt) och Stephan tar en löpning, ropar "spela vidare" så att det ekar över hela Bandhagen och Kalle är så himla lydig. En fin passning och Stephan är helt ren. Mycket fint.
Emil vinner boll och spelar fram Stephan som har mer eller mindre öppet mål. Sedan är det lite oklart vad som händer (Stephan vill helst inte prata om det), men efter lite sjabbel får Emil bollen igen och passar återigen Stephan (så himla snällt ju!) och den här gången lägger Stephan in den.

Tre sköna poäng och vinnartåget tuffar vidare. Nästa rapport kommer förmodligen bli lite längre och lite bättre. Förlåt.

#3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar