tisdag 27 december 2011

Ledningen rekommenderar...

... en pubrunda av lättare slag i den staden du befinner dig i kvällen till ära. Livebloggande är självklart uppskattat. Frida ville helst att vi skulle se Scream 4 ikväll igen, tydligen var det vissa scener och dialoger som väckt tankar om ett eventuellt djupare budskap i filmen. Det nämnde hon när vi fikade idag på Gamla Tingshuset, vi andra skakade lätt på huvudet eftersom vi tycker oss uppfattat filmen på tio sekunder.

Ledningen hälsar även att ett årsmöte kommer att hålla i slutet av januari där vi kommer diskutera/presentera träningsupplägg inför säsongsstarten samt även en eventuell start av studiecirkel där vi har som förslag att vi träffas och diskuterar fotbollsrelaterade böcker och filmer. Det tror vi kan vara trevligt men vi kan även lyfta in bidragspengar för att köpa koner, västar etc. Inte säker på att det fungerar men vi hoppas.
Vi kommer även, på mötet, att officiellt uttala att ambitionsnivån från förra året kommer att intensifieras. Ledningen har höga mål och det finns ingen genväg till att bli Sveriges bästa mixlag. Stenhård fokus, stenhård träning. Tycker ni att fjolåret var jobbigt har ni ingen aning om vad som kommer 2012. Det pratas redan om att det kan bli aktuellt med uppsägningar för dem med fast arbete. För er studenter ser vi över alternativen med kvällsstudier. Ledningen har även, efter samtal med legitimerad ta-fram-det-bästa-i-varje-spelare-genom-att-vara-hård-och-skälla-coach S. Brandelius, uttryck intresse för ett eventuellt samarbete med denne, just för att maxa varenda individ till starten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar