torsdag 22 december 2011

Skickas julkalender - 22 december

Dagens Skickahälsning
22 december kommer ifrån
Skickas festkomité ...


Hej festkomitén! Kul att du vill vara med oss här och dela med dig av ditt år med oss. Tack för ett helt okej genomfört år, får man väl ändå säga, inte jättemånga fester dock?
Tack! Nej det har du ju rätt i. Vi brände mycket krut och stor del av festbudgeten på avslutningsfesten vi hade. Kostade mycket att trycka alla diplom och finspriten vi hade i bålen. Sen var det inte heller billigt att abonera Brooklyn Bar som Linus pressade oss hårt på att göra, tydligen hans favoritstället. Sen var det väl någon vända till Blecktornskällarn också som blev lyckad.

 Vad är det för film och bild som du här har delat med dig av?
Filmen är flera av er som, på väg ut från avslutningsfesten, totalt har gått bärsärk och sjunger på David and the Citizens gamla indieepos "Song against life". Det låter bra måste jag säga. Bilden är tagen på Morfar och Petter i stundens hetta, vi ser Morfars genuina glädje efter att åter vara tillbaka i laget. Kan även läsa att Petter har skön feeling samt intresse för öl, hans jacka är även gul.

Hur ser festprognosen ut inför 2012?
Klart lovande ut, till och med mycket bra. Vi har dels Linus som sedan länge lovat att arrangera ett tjockt spektakel med platt-tv och fulsprit inblanadat men nu även Frida sedan hennes lucka öppnades här på bloggen. Utöver detta har det ju pratats om cupresa till Göteborg samt sommarhäng i Barcelona. Även fast dessa två resor självklart skulle innebära främst fokus på det sportsliga så vet vi nog alla vad dessa två städer har att bjuda på. Fisk å cola. 

Vilken är ditt bästa Skickafest-minne från 2011?
Definitivt Skicka-tårtan. Helt otroligt, så vackert, så mycket kärlek, så god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar