lördag 24 december 2011

Skickas julkalender - 24 december

GOD JUL PÅ ER ALLA SKICKA BK-FANS!
Här följer en liten sammanställning av lagets julhälsningar.

Här firar merparten av Skicka jul: Jämtland. 

Favoritmat på julbordet: Någon slags stut; tunnbröd och julskinka nämns ofta hos våra stolta atleter. 
Hatmat på julbordet: Kalvsyltan och brysselkålen gick inte hem i många stugor alls. Vi utser alltså årets nemesis på Skickas julbord till Kalvsyltan och brysselkålen (Kalvkålen och Brysselsyltan).
Favoritjullåt: Här var det många olika bidrag och jag tror endast det var en låt som förekom två gånger: John Lennon & Yoko Onos "Happar Xmas - War is over". Den verkar alltså vara bäst. Den är ju faktiskt väldigt fin. Dock tror jag Mange Makers hade tagit hem titeln om fler bara känt till "Jul hos Mange" tidigare. Ny chans nästa år Mange.
Julklappsönskemål: Oroväckande nog så har flera Skickamedlemmar önskat sig pengar, miljoner nämns samt högteknologiska elektroniska prylar, främst ifrån Apple. Fridas önskelista var inte nådig. Tomten fick en hjärtattack och avled senare samma kväll som han läste Fridas inlägg. Även fred på jorden verkar vara populärt men jag antar ironi ifrån vissa av er? Guldstjärna i kanten till de som i denna fråga lyft önskningar om Skicka eller pratat om lagets ambitioner för kommande tuffa säsong. 
Nyårslöften: Det ska drickas mindre öl, det ska kommas in på komvux. Yeah. Någon skall även klippa sig under 2012 och någon ska komma in på polisskolan. En annan ska lära sig en dans och någon ska bli bättre på allt. Guldstjärna till er som återigen nämnt/uttalat ambitioner som rör Skicka här. Även Guldkant till Frida som lovat en fest. 
Hur vi håller oss igång: Många påstår att det blir skidåkning, till och med flera gånger. T.ex Erik och Tove. Dock sprang jag förbi hos dem vid lunch (japp, jag körde milen idag) men såg ingen i familjen skejta på deras tomt. Fail. Och ni, du, som tror att ni tränar genom att åka kollektivtrafik kan ju tänka om. 

Här följer en fotosammanställning av hur Skicka BKs 21-man starka luciatåg skulle se ut:

Erik, Tove, Obbe, Helene, Stefan och Emil - Tomtenissar
John - Kinapuffsgubbe
                         
Johan - Spindelman?

Tommy - Sig själv

Maja - Skumtomte

Frida, Hanna och Rocky - Pepparkaksgubbar
Nettan - Pepparkaksdeg

Ivar, Fimpen, Martin och Petter - Stjärngossar
Ernehed - Lucia

Kim - Lucia
Jessica - Lucia





 GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!!!!





2 kommentarer: